Vllaznia Hipizem

Mire se erdhet tek faqja e klubit te sporteve me kuaj Vllaznia.

Te kjo faqe do te gjeni informacione permbi klubin e sporteve me kuaj Vllaznia si dhe informacione permbi sportin e hipizmit ne Shqiperi. Angazhimi i klubit Vllaznia synon ta rikthej hipizmin si sport dhe si aktivitet rekreativ ne vendin ton.

Po perpiqemi te vendosim ne kete faqe sa me shum informacjone permbi sportin me kuaj ne Shqiperi dhe gezohemi per cdo vizit qe na beni, cdo koment dhe kontakt.

Klubi i sporteve me kuaj Vllaznia

Ekipi i sporteve me kuaj Vllaznia u krijua ne vitin 1978 dhe pas nje nderprerie u rikthy ne vitin 1993. Ky ekip me tradit dhe rezultate te mira perfaqesohet nga viti 2014 me trajnerin Sokol Kajoshi. Klubi ka disa kalores qi e perfaqesojne ne gara te ndryshme te disiplinave te hipizmit. Klubi i sporteve me kuaj Vllaznia ne vitet e fundit eshte perpjekur te risjelle aktivitetin e sporteve me kuaj ne vendin tone. Hipizmi eshte nje sport por edhe nje aktivitet rekreativ qe me organizimin e garave te ndryeshme i sjell garuesve dhe shikuesve nje nga eventet me te bukura te pranveres.

 

Hipizem NEWS

Fotogaleri – kur nje galopper del ne pension

  Në botën e kuajve, galopper/gjakpaster shpesh janë etiketuar si të çmendur ose të padisiplinuar. Edhe kampionët e mëparshëm që kan pasur sukses mbasi mbarojn karierën e garave  shiten për jo shumë më tepër se çmimi i mishit.    Jashtë vendit kuaj te till që shpesh barazohen me kuaj të pavlefshem,  ritrajnohen në mënyrë që të shiten më mirë …

Foto Galeri

Photos & Videos © Egranita Doci 

Fotogaleri – Nje xhiro ndryshe
Fotogaleri – kur nje galopper del ne pension
Fotogaleri – Vrapimi i Kuajve Opoje 28 Prill 2018
Fotogaleri – Lojrat Olimpike Ballkanike – Hipodrumkomplex Shtator 2017
Fotogaleri – Gara e qendreses me kuaj 20km Velipoj 28 Mai 2017
Fotogaleri – Stervitjes para gars 24 Mai 2017 Velipoje

Fillimi i gares se qendreses 20 km

 

 


Me ne fund errdhi edhe Galani!