Fotogaleri – Lojrat Olimpike Ballkanike – Hipodrumkomplex Shtator 2017

Për herë të parë në Republikën e Kosovës, Hipodrum Kompleks organizoj garen e kalerimit „Lojërat Olimpike Ballkanike“ me dt. 30 Shtator 2017 ne Shiroke te Suharekes. Kaloresit nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia kallxuan talentin e tyre ne garen e pengesave dhe krahasuan shpejtesine e kuajve gjat gares se shpejcise. Per shikuesit kaloresit me veshje tradicjonale ben nje parade gjat te ciles i conin kuajt ne shah.  Te gjith eventin e shoqeroj me musik ne grup me daulle.

Shiko galerin e fotove nga ky event i mbrekullueshem.

« 1 von 8 »

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*