Fotogaleri – Vrapimi i Kuajve Opoje 28 Prill 2018 – Organizues Klubi i Kuajve Liridona

« 1 von 8 »

Fotot e stervitjes para gars – 24 Mai 2017 Velipoje

Me 24 Mai 2017 disa garues u mlodhen ne plazhin e Velipojes per tu stervitur dhe pergatitur per garen e qendreses me kuaj 20 km. Ketu mund te shikoni disa foto te kalorsve dhe kuajve gjat stervitjes si dhe foto te trainerave Sokol Kajoshi dhe Arben Cama. Ne Velipoje erdhen dhe gazetar dhe kameramen te bashkise qe intervistuan traineret.